Blog OUD

  /  Blog OUD

MATCHA,
TEA GUIDE

A guide to a truthful Matcha experience.

Preparing Matcha tea is like stepping back in time, immersing into a ritual almost 900 years old. It is certainly not an instant, straightforward-made tea, but also not a complicated one. To follow the right step of the traditional method of making Matcha, you will need a couple of ceremonial Japanese tools. A bamboo whisk (Chasen), a bowl (Chawan) and a wooden scoop (Chashaku). At Yeh Tea we selected the best accessories to provide a truthful and genuine Matcha experience.

Shop Matcha Accessories .

LINZEN ECUADOR STIJL

Een gezond, heerlijk en makkelijk gerecht

Linzen is zo’n veelzijdig en makkelijk product. Het is lang houdbaar en super simpel te verwerken in gerechten. Dit is één van onze favoriete gerechten. Het beste is gedroogde groene linzen te gebruiken die een nacht hebben geweekt. De rest van het recept staat in de schets hiernaast. Drink er Yeh Tea Jasmine Pearls bij. Eet smakelijk!

Shop Jasmine Pearls.

Moederdag

Voor de liefste mama!

Het is bijna moederdag, wees er op tijd bij. Stuur bijvoorbeeld een Miss Jasmine, een heerlijke jasmijnthee. Wij kunnen het direct naar haar opsturen en uiteraard kunnen we er een persoonlijk bericht bij doen (geef het bij de notities aan, bij de betaling). Want alle moeders verdienen op deze dag alle liefde die er is. Welke thee wordt het dit jaar om cadeau te doen?

Bekijk alle Yeh Tea cadeauverpakkingen en gifts.

HAPPY KING’S DAY!

Vier samen met ons de Koningsdag vanuit huis

Dit jaar gaat het allemaal anders dan normaal. Maar misschien wel net zo mooi. Samen thuis de Koningsdag vieren heeft ook iets bijzonders want via de tv en het internet voelen wij, alle Nederlanders, ons toch samen en dichtbij. Lang leve de Koning! Om dat te vieren worden alle bestelling die vandaag geplaatst zijn tot 22:00 vanavond GRATIS thuis bezorgd!

Shop Holland thee.

Passies

Van moeders op dochters

Van horeca dochter tot ondernemer. Geboren in Ede en opgegroeid in Leeuwarden gaat Hsiu-Li voor haar studie naar de TU Delft. Na haar afstuderen en omzwevering in het buitenland is zij in NL neergestreken. Vanuit haar kantoor in Wassenaar runt ze de succesvolle online theewinkel en heeft ze haar eigen design studio Yeh Design – Interior Design & Architecture.

In het boek Maancake & Jasmijn van uitgeverij Rosestories.nl, kun je een exclusief interview en geheime recepten van haar en haar moeder lezen.

Bekijk de website van Yeh Design.

Zoete aardappel Omelet

Heerlijk ontbijt met gemberthee

Dit is zo’n makkelijk recept maar zo lekker! Het recept staat in de illustratie. Het enige wat je nog mist is een gemberthee van Yeh Tea. Met deze combinatie begin je de dag energiek en kan je het allemaal weer aan. Vooral in deze stressvolle tijden is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Verwen dus jezelf en je dierbaren om je heen. Eet smakelijk!

Shop gemberthee.

COVID-19

Hoe je gezond blijft tijdens een pandemie

Het is alweer een behoorlijk jaar – een behoorlijk decennium – geweest en we zitten pas in april. De huidige pandemie van het Coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet. Onze gedachten zijn bij de frontlinie, de verplegers en doktoren, die hard werken om ons een veilige bubbel te geven. Wij geven tips om je quarantaine zo aangenaam, comfortabel en gezond mogelijk te maken. Wordt vervolgd!

Hou me op de hoogte.

Fotoshoot

Nieuwe look Yeh Tea

Welkom op onze nieuwe webshop! Het was hard werken maar wij zijn super trots op het resultaat. In samenwerking met Ileenja Fotography ontwikkelt Yeh Tea een geheel nieuwe look. De uitstraling is volwassener geworden. Geniet van de kleurrijke en positieve uitstraling van Yeh Tea. Send good vibes! Be happy & enjoy!

Shop onze thee.

Gimsel

Supermarkt voor natuurlijke voeding & cosmetica

Wij zijn een trotse leverancier van dé winkel voor natuurlijke voeding en cosmetica: Gimsel. Het zit in de Groene Passage net achter de hippe en artistieke Pannekoekstaat in Rotterdam. Deze tweede generatie familie bedrijf had een vooruitziende blik. Het is een totaal concept, naast de winkel is er een take away en een academie in voeding en yoga. Hun prachtige winkel heeft al enkele jaren ruimte gemaakt voor onze biologische thee. Keuze uit meer dan 10 smaken Yeh Tea!

Bekijk de website van Gimsel Rotterdam.
X