Corporate gifting

  /  Corporate gifting

Bedrijfsgeschenken

Bij Yeh Tea vinden wij de warme relatie met onze klanten heel erg belangrijk. Daarom begrijpen wij goed dat de relatie met je trouwe klanten iets is om warm te houden. Je kunt je klanten op verschillende momenten een geschenk aanbieden. Zo zijn er algemene gelegenheden zoals feestdagen, maar ook persoonlijke momenten zoals een verjaardag. Wij bieden onze geurige producten ook aan als bedrijfsgeschenken. Op onze website bieden wij naast alle producten ook exclusieve pakketten aan die je zelf kunt samenstellen. Al onze producten kunnen worden gepersonaliseerd door middel van een bedrijfslogo of naam.

Waarom thee als bedrijfsgeschenk?

Het geven van onze exclusieve thee of fijne thee accessoires is effectief en goedkoop. Je klanten zullen er langer plezier van hebben waardoor ze je bedrijfslogo keer op keer terug zullen zien. Daarnaast is thee emotie. Het wordt vaak gedronken in een rustmoment en is daarnaast ook nog eens gezond. Doordat je de thee kunt personaliseren met een bedrijfslogo en/of een mooi pakket zal de ontvanger zien dat er moeite en tijd is gestoken in het bedrijfsgeschenk.

Klaar om je klanten onder te dompelen in een warm bad vol geurige thee? Dan kun je vrijblijvend contact met ons Yeh Tea team opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

You don't have permission to register
X