COVID-19

  /  COVID-19   /  COVID-19

COVID-19

HOE BLIJF JE GEZOND IN EEN PANDEMIE

We hebben alweer een behoorlijk jaar – een behoorlijk decennium – achter de rug en we zitten pas in april. De huidige pandemie van het Coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet. Onze gedachten zijn bij de frontlinie, de verplegers en artsen, die hard werken om ons een veiligheid te geven. Wij geven tips om je quarantaine zo aangenaam, comfortabel en gezond mogelijk te maken.

Afgezien van het feit dat miljoenen mensen hun banen en economieën over de hele wereld snel verliezen, zijn COVID-19 zelf en de middelen die het van onze verpleegkundigen en frontlinie eist exponentieel. Dit is een periode van enorme stress voor ons allemaal, maar het kan ook een moment zijn om te reflecteren en opnieuw na te denken over onze levensstijl en wat we doen – wat belangrijk is en wat niet. Laten we, terwijl we opgesloten zitten, nadenken over degenen onder ons die niet de kans krijgen om een ​​nieuwe vaardigheid te leren of tijd door te brengen met familie – verpleegkundigen en eerstelijnswerkers, de echte helden, die extra harde uren besteden om voldoende te voorzien zorg en service aan degenen onder ons die zonder hen niet zouden overleven.

De manier waarop de pandemie vordert en hoe meer protocollen onze regering invoert, we zien geen teken dat alles weer normaal wordt. De wereld verandert voor altijd en zal nooit meer hetzelfde zijn als voorheen. We zullen een afstand van 1,5 m hebben. Terwijl we allemaal vanuit huis werken, zullen mensen eraan gaan wennen dat ze niet reizen en zullen we allemaal meer dan ooit in en om ons huis zijn en handelen.

Als de wereld begint te veranderen, zullen er positieve dingen gebeuren. Nieuwe samenwerkingen zullen groeien en onze landen zullen beter hechten dan eeuwen geleden – met als gemeenschappelijk doel een gemeenschappelijk doel te bestrijden. Terwijl we door deze crisis blijven evolueren, zijn we allemaal in een wereldcrisis terechtgekomen en hoewel de toekomst nu misschien bleek lijkt, zullen er goede dingen gebeuren. We zijn afhankelijk geworden van planten en natuur en minder van productie – en dat is iets moois.

Nadat dit allemaal voorbij is, zijn we ons misschien bewust geworden van de vriendelijkheid die we het milieu kunnen bieden en hoe duurzaamheid belangrijker is dan geld verdienen. Men kan alleen maar hopen. Velen van ons zitten binnenshuis opgesloten en proberen de mentale belasting te bestrijden. We hebben in korte tijd ons leven op grote schaal moeten aanpassen en daarbij proberen we gezond en gelukkig te blijven. In plaats van je tot wijn te wenden om je door de lange dagen en nachten van onbeantwoorde vragen en zorgen heen te helpen, overweeg om thee te drinken om je gezond te houden tijdens de pandemie van Coronavirus.

Hier is hoe het drinken van thee je gezond houdt:

1. Thee ontgift je spijsvertering en vitale organen. Als we binnenshuis vastzitten zonder toegang tot veel van onze typische recreatieve voorzieningen en sportscholen, kan ons lichaam zwaar aanvoelen met gifstoffen. Deze gifstoffen maken ons moe, houden extra lichaamsgewicht vast en kunnen enorme stemmingsstabilisatoren zijn. Als je een verpleegster of arts bent, heb je het drukker dan ooit – en gestrest – wat ertoe kan leiden dat je gezond eten opgeeft. Probeer in plaats daarvan iets dat voor een korte periode je bewustzijn zal vergroten. Theeën, zoals gemberthee, jasmijnparels en matcha, bieden reinigende eigenschappen voor al uw belangrijke systemen.

2. Thee helpt je een gezond lichaamsgewicht te behouden. Een ander ongelukkig neveneffect van minder actief zijn en lockdown is gewichtstoename. Je merkt misschien niet eens hoeveel gewicht je bent toegenomen (of hoeveel koekjes je hebt gegeten) tijdens het Netflixen – totdat je probeert voor het eerst in maanden een broek aan te trekken in plaats van een legging. De flavonoïden die in de meeste kruidentheeën aanwezig zijn, werken als een soort metabolisme-boosters en bevorderen de afbraak en vertering van vet. Ook de cafeïne geeft je lichaam meer energie zodat het die calorieën ook wat sneller kan verbranden. En als je eenmaal een paar kilo bent afgevallen, zorgt het consequent drinken van kruidenthee ervoor dat je metabolisme niet vertraagt.

3. Thee is goed voor het hart. We hebben allemaal stress. Deze extra drukke periode zet onze geest en ons lichaam – vooral ons hart – onder druk. Het drinken van groene thee of andere niet-geoxideerde thee is uitgebreid bestudeerd en heeft aangetoond dat het helpt het LDL-cholesterol en triglyceriden te verlagen. Het drinken van thee kan ook de kans op hartaandoeningen verkleinen en hartaanvallen en beroertes helpen voorkomen. Als je tijdens COVID-19 aan de frontlinie werkt, is de kans groot dat je koffie-inname is gestegen om de toegevoegde uren die je erin hebt gestopt, te evenaren. Cafeïne is niet het beste voor de gezondheid van het hart, en schakelt daarom over op thee kan helpen de hoeveelheid schade die het kan hebben veroorzaakt te beperken. Thee heeft ongeveer de helft van de hoeveelheid cafeïne per mok dan koffie, afhankelijk van het soort thee dat je drinkt. Zwarte thee heeft een hoger cafeïnegehalte dan groene thee.

Als je een verpleegster of arts bent die alles geeft wat ze hebben om de oorlog tegen het Coronavirus te voeren, neem dan contact met ons op via Instagram of email en vertel ons je verhaal. We willen van je horen en je korting geven op je volgende bestelling – het is onze manier om iets terug te geven. Jij bent de helden van deze catastrofe en je verdient de grootste dankbaarheid ter wereld voor het riskeren van je leven om het leven van anderen te redden.

X