Image Alt

Duurzaam ondernemen

  /  Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

DUURZAAMHEID BIJ YEH TEA

Als een Theestudio, Theeworkshop en online Theeshop streven wij naar transparantie waarbij duurzaamheid een uitgangspunt is. Duurzaamheid betekent voor ons gebruik maken van recyclebare materialen, het minimaliseren van het impact op het milieu en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mens en dier. Om deze redenen zijn we aangesloten bij Skal Biocontrole die net als wij duurzaamheid als norm zien. Het resultaat is met alle zintuigen te ervaren. Onze verpakking heeft stijl en is verfijnd. Er is gebruik gemaakt van recyclebare materialen  en het is goed te  hergebruiken. Onze thee is kwalitatief hoogstaand, dat kunt u proeven en merken aan het gebruik (meerdere malen te trekken). Laat je inspireren door onze designoplossingen en initiatieven.

 

VISSIE & MISSIE

Yeh Tea staat voor stijl en kwaliteit en voor een bewustere en duurzamere levensstijl. Wij geloven dat kwaliteit het wint van kwantiteit. Dit betekent verantwoordelijk omgaan met de hele productieketen en de mensen die daarbij betrokken zijn, zowel op lokaal niveau als elkaar binnen ons eigen bedrijf. Samen maken we de toekomst mooier.

 

DE TOEKOMST

Wij zien de toekomst positief in als we bewust kiezen meer te geven om de mens en dier. Daarbij beginnen we bij onszelf. We werken zoveel mogelijk met bedrijven binnen Nederland of in Europese landen. Laten we daarnaast proberen meer kracht te halen uit planten – Plant Power! Kijk op onze Blog voor inspirerende vega of vegan gerechten.

In deze stressvolle periode willen we een steentje bijdragen. Ken jij iemand die in de zorg zit en die even in het spotlicht gezet mag worden? Laat het ons weten. Dan sturen wij een verassing op. Samen maken we van de toekomst een feest.

X