Yeh Tea

Het concept voor Yeh Tea is ontstaan toen de eigenaresse na haar afstuderen als ingenieur industrieel ontwerper aan de TU Delft haar bedrijf met thee en thee accessoires opstartte. Ze begon met het verkopen van Chinese losse thee en theehartjes. Hoe meer ze de wereld van thee verkende, hoe meer ik erdoor gefascineerd raakte. De veelzijdigheid van thee, de kwaliteit en de ervaring ervan zijn voor haar volmaakt!

Als een in Nederland geboren Chinees zit het in haar bloed om te reizen, nieuwe dingen te ontdekken en mensen uit verschillende culturen te ontmoeten. Dit heeft haar later geholpen met het ontwerpen en illustreren van alle producten. De unieke illustraties zijn geïnspireerd op haar dagelijks leven en korte verhalen daarvan. De exclusieve smaken van de thee zijn allemaal persoonlijk vermengd en verpakt door ons Yeh Tea team in Nederland.

Voor haar moet thee puur zijn, zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Dat is het drijvende principe achter Yeh Tea. We werken dag en nacht om de kwaliteit te beoordelen en speciale thee te sorteren om je zo de exclusieve Yeh Tea beleving te geven.

~Yeh! Tea to dream away!~

Met ons merk Yeh Tea staan wij voor unieke thee in een bijzonder geïllustreerde verpakking die ervoor zorgen dat je geniet van ons luxe theemerk die tegelijkertijd betaalbaar is voor iedereen. We werken samen met de beste theeplantages in China, Japan, Taiwan, India, Afrika, Kenia en Sri Lanka om zo de hoge kwaliteitsnormen van ons aanbod te garanderen.

Probeer de unieke thee van Yeh Tea nu zelf en deel de kostbare momenten met je dierbaren onder het genot van een kopje thee. De spectaculaire nieuwe toevoegingen op onze website zullen zeker aan al je thee wensen voldoen.

 

Geniet met kleine teugjes!

 

Warme groetjes,

Yeh Tea team & Hsiu-Li Yeh – Oprichter en ontwerper Yeh Tea

 

Bekijk de webshop

Klanten over Yeh

De eerste keer dat ik de thee zag was ik verkocht. Zowel het blik als de losse thee zelf zijn prachtig om naar te kijken. Ik kom zeker terug als de thee op is!

Jacky

Snelle service en heerlijke thee wat ook nog eens in een onwijs mooie blikjes geleverd wordt. Goede service. Mooi ontwerp blik en een heerlijke aromatische thee om echt even lekker bij weg te dromen.

Ileenja

Yeh!

Tea to dream away!

Droom lekker weg met onze theeën. Ontsnap even van de dagelijkse hectiek en stress en laat je meevoeren naar mooie werelden. Neem je vriend, familie of collega mee op reis van herinneringen, mogelijkheden of oorden. Kom samen tot rust of krijg weer energie. Wij bieden thee voor ieder moment. Kijk en ga op ontdekking uit in onze webhop!

Niet gevonden wat je zocht?

Stuur ons een berichtje.
You don't have permission to register
X