Yeh Tea

Het concept voor Yeh Tea is ontstaan toen ik na mijn afstuderen als industrieel ontwerpingenieur mijn bedrijf met thee en thee accessoires opstartte. Daar begon ik met het verkopen van losse thee en theehartjes. Hoe meer ik de wereld van thee verkende, hoe meer ik erdoor gefascineerd raakte. De veelzijdigheid van thee, de kwaliteit en de ervaring ervan zijn voor mij volmaakt!

Als een in Nederland geboren Chinees zit het in mijn bloed om te reizen, nieuwe dingen te ontdekken en mensen uit verschillende culturen te ontmoeten. Dit heeft mij later geholpen met het ontwerpen en illustreren van alle producten. De unieke illustraties zijn geïnspireerd op mijn dagelijks leven en korte verhalen daarvan. De exclusieve smaken van de thee zijn allemaal persoonlijk vermengd en gemengd door ons Yeh Tea team in Nederland.

Voor mij moet thee puur zijn, zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Dat is het drijvende principe achter Yeh Tea. We werken dag en nacht om de kwaliteit te beoordelen en speciale thee te sorteren om je zo de exclusieve Yeh Tea ervaring te laten beleven.

~Yeh Tea ervaring~

Met onze Yeh Tea staan wij voor biologische theesmaken in een uniek geïllustreerde verpakking die ervoor zorgen dat je geniet van ons luxe theemerk die tegelijkertijd betaalbaar is voor iedereen. We werken samen met de beste theeplantages in China en India om zo de hoge kwaliteitsnormen van ons aanbod te garanderen.

Al onze theesoorten worden geleverd met onze heldere ‘intensiteitsschaal’, zodat je in één oog op slag de theesmaak kunt kiezen die bij je past. We bieden je een exotische verzameling van verschillende smaken thee, fijne thee benodigdheden en prachtig ontworpen geschenken.

Probeer Yeh Tea nu zelf en deel de kostbare momenten met je dierbaren onder het genot van een kopje thee. De spectaculaire nieuwe toevoegingen op onze website zullen zeker aan al je thee wensen voldoen.

Happy sipping! / Geniet met kleine teugjes!

XOXO Hsiu-Li Yeh
Oprichter en ontwerper Yeh Tea

Klanten over Yeh

De eerste keer dat ik de thee zag was ik verkocht. Zowel het blik als de losse thee zelf zijn prachtig om naar te kijken. Ik kom zeker terug als de thee op is!

Jacky

Snelle service en heerlijke thee wat ook nog eens in een onwijs mooie blikjes geleverd wordt. Goede service. Mooi ontwerp blik en een heerlijke aromatische thee om echt even lekker bij weg te dromen.

Ileenja

Op zoek naar een specifieke Thee?
Get in touch
.

You don't have permission to register
X