Yeh Tea

Het concept voor Yeh Tea is ontstaan toen onze eigenaresse na haar afstuderen als ingenieur industrieel ontwerper aan de TU Delft haar bedrijf met thee en thee accessoires opstartte. Ze begon met het verkopen van Chinese losse thee en theehartjes. Hoe meer ze de wereld van thee verkende, hoe meer ze erdoor gefascineerd raakte. 

Als een in Nederland geboren Chinees zit het in haar bloed om te reizen, nieuwe dingen te ontdekken en mensen uit verschillende culturen te ontmoeten. Dit heeft haar later geholpen met het ontwerpen en illustreren van alle producten. De unieke illustraties zijn door haar getekend en zijn geïnspireerd op haar dagelijks leven. 

Voor Hsiu-Li is het heel belangrijk dat de thee puur is, zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Dat is het drijvende principe achter Yeh Tea. We werken dag en nacht om de kwaliteit te beoordelen en de speciale thee te sorteren om u zo de exclusieve Yeh Tea beleving te geven.

~Yeh! Tea to dream away!~

Met ons merk Yeh Tea staan wij voor unieke thee in mooie en praktische verpakking die ervoor zorgt dat je geniet van ons luxe theemerk die tegelijkertijd betaalbaar is voor iedereen. We werken samen met de beste theeplantages in China, Japan, Taiwan, India, Afrika, Kenia en Sri Lanka om zo de hoge kwaliteitsnormen van ons aanbod te garanderen.

Probeer de unieke thee van Yeh Tea nu zelf en deel de kostbare momenten met uw dierbaren onder het genot van een kopje thee. 

Geniet met kleine teugjes!

Yeh Tea team 

Exclusieve blends

Meer dan 50 smaken

Er zijn veel soorten thee verkrijgbaar en daardoor kan het moeilijk zijn om een goede keuze te maken. Met onze Yeh Tea smaak intensiteit schaal is het eenvoudig om de thee te selecteren die bij u past. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld. Van herkenbare tot hele bijzondere theesoorten, van vertrouwde tot zeldzame exotische smaken, wij bieden u thee voor iedere dag óf voor een speciale gelegenheid.

Shop onze thee.

Kwaliteit

Samen de wereld mooier maken

Wij staan voor stijl en kwaliteit. Zodra u de mooie stijlvolle verpakking opent komt de heerlijke geur al op u af. Niet alleen de kwaliteit van de thee is essentieel, ook de kwaliteit van het leven van de mens en dier. Wij werken samen met Skal, die net zoals wij duurzaamheid in kwaliteit voorop stelt. Zo maken we de wereld een stukje mooier. Bij aanschaf van een product draagt ook een steentje bij.

Bekijk de website van Skal Biocontrole.

Yeh!

Tea to dream away!

Onze missie is iedereen even weg te laten dromen. Onder het genot van een kopje thee ontsnapt u even van de dagelijkse hectiek en stress. Laat u meevoeren en neem uw vrienden en familie mee op reis van herinneringen, mogelijkheden en werelddelen. Kom samen tot rust of krijg weer energie. Wij bieden thee voor ieder moment. Kijk en ga op ontdekking uit op onze webshop!

Stuur ons een berichtje.
X