PASSIES

PASSIES

VAN MOEDERS OP DOCHTERS

Van horeca dochter tot ondernemer. Geboren in Ede en opgegroeid in Leeuwarden gaat Hsiu-Li voor haar studie naar de TU Delft. Na haar afstuderen en omzwevering in het buitenland is zij in NL neergestreken. Vanuit haar kantoor in Wassenaar runt ze de succesvolle online theewinkel en heeft ze haar eigen design studio Yeh Design – Interior Design & Architecture.

Zo dol als dochter Phine is op rijst, zoveel liefde heeft Hsiu-Li voor Thee. De chinese theecultuur is meer dan tweeduizend jaar oud en de oudste theecultuur van de wereld. Het is dan ook het Chinese drankje bij uitstek. Hsiu-Li vertelt hoe zij met haar ouders genoten tussen de drukte door van een momentje voor elkaar onder genot van een kop thee. Deze beleving wilt zij dan ook maar al te graag terug laten komen in haar eigen theemerk.

Naast Yeh Tea heeft Hsiu-Li haar eigen design studio opgericht. Sinds de start van haar bedrijf in 2000 heeft ze een geweldige projecten mogen uitvoeren en mogen werken met grote architecten zoals Rem Coolhaas en Jan des Bouvries. Merken als SportCity, Fit for Free, Cartier, Schiphol en KPN mag zij met trots haar clienten noemen. Naast commerciële interieur design heeft zijn gaande weg ook meer dan een decennia aan residentiële projecten gewerkt. Denk aan de Dreamhouse Amsterdam, Villa Katwijk, Villa Rijnburg, Stuttgart B&B en Townhouse Wassenaar. Door de technische achtergrond van Hsiu-Li maakt zij het mogelijk om haar ontwerpen niet alleen mooi en passend bij het merk, echt bruikbaar en werkbaar te maken. De merkidentiteit en persoonlijkheid zullen in het ontwerp tot leven komen. Lees meer over Yeh Design.

In het boek Maancake & Jasmijn van uitgeverij Rosestories.nl, kun je een exclusief interview en geheime recepten van haar en haar moeder lezen.

X